Keurmerk qshops

 

Klik hier om naar de Website van het keurmerk te gaan

Welkom consumenten

U hebt als consument waarschijnlijk de gemakken van internet reeds jaren geleden ontdekt. Naast het vinden van informatie gaan ook steeds meer mensen hun aankopen doen via het internet. Tenslotte dit is gemakkelijk en vanuit huis te doen. Daarbij zijn de prijzen die voor goederen en diensten die via het internet worden aangeboden vaak beduidend lager. Genoeg redenen om uw aankopen van goederen en diensten via het internet te gaan doen.

Echter is het zo dat er in iedere branche bedrijven zijn die niet geheel correct te werk gaan. Zo ook bij bedrijven die goederen of diensten op afstand aanbieden. Er is hierdoor bij een hele grote groep consumenten een groot gebrek aan vertouwen om haar aankopen via het internet te doen.

Om u als consument zekerheid te bieden hebben wij als organisatie een groep bedrijven die volgens een gedragscode werken. Tevens hebben zij zich inhoudelijk gecommitteerd aan de door ons opgestelde voorwaarden. Daarnaast controleren en certificeren wij deze bedrijven regelmatig. Zo houden wij een solide bestand met betrouwbare bedrijven waar u veilig uw aankopen kunt doen. Al onze leden dragen het keurmerk op hun site. Door hier op de klikken komt u vanzelf op onze site. Hier zijn alle benodigde gegevens van het bedrijf te vinden op de bedrijven informatie pagina's. Zo doet u nooit zaken met een postbus of antwoordnummer.

 

Mocht er iets fout gaan dan lossen de aangesloten bedrijven dit in bijna alle gevallen correct op. In het uiterste geval zal onze geschillencommissie een betreffend voorval bekijken en beoordelen. Hierbij word van zowel morele als wettelijke uitgangspunten uitgegaan.

Wij nodigen u graag uit om op deze site de gedragscode van onze leden te bekijken en in ons ledenbestand het passende bedrijf voor uw aankopen van goederen of diensten te vinden.

Veel plezier bij het vertrouwd winkelen bij de aangesloten Qshops.